1 april 2017

10 om te zien en 1 om niet te zien


Ik heb een rotweek achter de rug. Driemaal werd ik deze dagen onderzocht door de huisarts en een berg medicijnen werd ingezet om mijn leven draaglijk te maken. Om de gezinsleden te sparen, verbleef ik 's nachts beneden alwaar ik als een zieke zombie door het huis doolde. Momenteel is het een paardenmiddel dat de luchtwegeninfectie langzaamaan kapotmaakt maar de stem is nog deels zoek en de koorts duikt bij momenten weer op. Allergietesten wezen uit dat ik geen hooikoorts heb en stethoscopisch onderzoek bepaalde dat de longen nauwelijks aangetast zijn. Alles zit tussen kop en keel. Er is al wat ellendigs opgehoest (van water- tot Pattexkleurig) maar de 'beestjes' lijken met tec7 in mijn kop gekleefd. Weinig pret beleefd dus maar toch heb ik wat frisse zuurstof, die van na het regenbuitje, in mijn keel laten waaien en gezien dat alles met spurtsnelheid verandert. Er gebeuren interessante dingen buiten. Bovenstaande collage dateert van vandaag en gisteren. Het ziet er goed uit al is het beeld hier troebel van de tranen die bij het hoesten ongewild tevoorschijn komen. Op de 2 grootste foto's ziet u regendruppels, moest u misschien intussen iets anders denken.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelfde gehad, ging niet over, medicijnen gestopt behalve Ceterizine, geen brood, pasta meer, glutenvrij bier, symptomen tot 80 % over.

Ludo Rutten zei

Hopelijk gaat het hier wel over, ben er na een week "helemaal klaar mee"! (meegekeken naar temptation island) :)

Menck zei

Beterschap, Ludo. Maar je oog voor schoonheid werkt nog prima, merk ik. ;-)

Ludo Rutten zei

Dank je wel Menck, rechtop lukt het al redelijk maar liggend begint het hoestcircus.

moois van me zei

veel beterschap!

Tuinatelier Herman en Vermeulen zei

Beterschap!

fruitberg.blog zei

Ook van mijnentwege beterschap gewenst. En dan heb ik het over jouw probleem, niet de tuin, want dat zijn mooie beelden ;-)

Dufraing Marc zei

t beste van 't allerbeste voor jezelf - in uwen hof gaat het allemaal wel vanzelf en goed

Zem zei

Hopelijk zorgt het mooie weer en de weelde in je tuin voor een spoedig herstel!