13 december 2016

Ik steun Vogelbescherming



Voor 20 euro ben je lid van Vogelbescherming Vlaanderen vzw. Een prima investering ervaar ik al enkele jaren: juridisch combatief, consequent tegen de jacht, kennis van zaken en een prachtig tijdschrift. We willen in 2017 graag de kaap van de 10.000 leden overschrijden. Iets voor jou? Ik hoor er met plezier en overtuiging bij.


4 opmerkingen:

  1. Zelf ben ik een rasechte Natuurpunter, zowel passief lid als actieve medewerker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zowel Natuurpunt als de Vogelbescherming kunnen op mijn steun rekenen. Onlangs heb ik nog een roofvogelcursus bij Natuurpunt gevolgd en binnenkort maken we ons weer klaar voor de paddenoverzet. De Vogelbescherming heeft dan weer onze tuin nagekeken op inkleuring als jachtgebied http://www.schietinactie.be/. Gelukkig met negatief resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig mooi en zeker je (onze) steun waard!
    PS. Natuurpunt zoekt nog 500 nieuwe leden om aan 100.000 leden te geraken (ook de moeite waard).
    Bedankt voor je mooie blog en foto's.
    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gisteren zijn hier de lidkaarten van Natuurpunt en Vogelbescherming tegelijk in de bus terechtgekomen. Vogelbescherming zoekt ook nog wat extra leden om aan de 10.000 te geraken wat belangrijk lijkt te zijn voor subsidiëring.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.